Taarten
Je leest nu

Relaxen met een kok aan huis

0
kok aan huis
Blog

Relaxen met een kok aan huis

Geen zin om te koken of jezelf eens laten verwennen met een heerlijke culinaire maaltijd? Laat het over aan een chef kok aan huis. Die maakt voor jou de lekkerste gezonde recepten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Met een diner aan huis kan je thuis vanaf de bank genieten van een heerlijk menu. Het is net alsof je een eigen privé restaurant thuis hebt. Wanneer je een diner aan huis van Le Premier Chef boekt, krijg je een chef kok aan huis. Vervolgens kan je samen met de kok een geheel verzorgd diner samenstellen. Hierin kan je aangeven dat je graag voor een gezonde maaltijd gaat. Ook kan je een aantal ingrediënten aangeven die je lekker vindt. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld een 3 gangen, 4 gangen en zelfs 7 gangen menu. Ook dat is geen probleem voor de koks. Hij zorgt voor een gezond menu voor het hele gezin. De styling geef je volledig uit handen en zelfs de tafel wordt opgemaakt. Hier heb je dus ook geen omkijken meer aan. Alles vormt een mooi geheel.

Geen boodschappen doen

Veel mensen hebben er een hekel aan: boodschappen doen. Urenlang door de supermarkt slenteren tot je alle benodigdheden gevonden hebt. Met een kok bij u thuis is dit verleden tijd: je hoeft geen eigen boodschappen te doen. Hierdoor bespaar je jezelf veel tijd en kan je die tijd stoppen in leukere dingen. De koks zorgen voor de beste kwaliteit ingrediënten. Afwassen hoeft ook niet omdat alles schoon wordt achtergelaten. Het enige wat jij hoeft te zijn is de gastheer of gastvrouw. Genieten met je gasten van een heerlijk diner van Le Premier Chef door jezelf samengesteld, zo weet je zeker dat het in de smaak valt. Onze koks kunnen alles maken. Dieetwensen, vegetarisch of veganistisch? Al je wensen worden opgenomen en uitgevoerd tijdens een diner aan huis. Op deze manier haal jij gegarandeerd een heerlijk en gezond menu in huis.

Food abonnement

Wanneer je een druk leven hebt is er niet altijd tijd om een gezonde maaltijd te koken. Speciaal hiervoor hebben we het NilsAbonnement. Hierin heb je de keuze uit 1, 2, 3 of 4 dag(en) per week. Hoe meer dagen, hoe groter de korting. Wanneer je kiest voor 4 dagen ontvang je maar liefst 15% korting. Op deze manier heb je ook op de drukste dagen een gezonde maaltijd op tafel. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Hierdoor zit je nergens aan vast.

Auteur

Cody houdt van muziek maken en boswandelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *