Taarten
Je leest nu

Geen idee wat te geven als geschenk aan zakelijke relaties? Wij geven tips!

0
zakelijke relaties
Blog

Geen idee wat te geven als geschenk aan zakelijke relaties? Wij geven tips!

Wil jij jouw klanten, relaties of medewerkers een leuk cadeau geven, maar heb je eigenlijk geen idee wat je moet geven? Dat is natuurlijk heel begrijpelijk, want je wilt uiteraard wel wat geven wat bij iedereen in de smaak valt, wat sowieso altijd in de smaak valt zijn leuke chocolade relatiegeschenken, denk aan bijvoorbeeld een chocoladeletter met logo. Maar zo zijn er uiteraard nog een tal van andere leuke ideeën. 

TIP: Een box van halal snoep is een doordacht cadeau idee. Dit is een snoepbox die door iedereen gewaardeerd kan worden!

Iets voor in huis

Iedereen is thuis lekker zichzelf en op zichzelf. Kies daarom een leuk relatiegeschenk dat in en om het huis gebruikt kan worden. Denk aan een leuke wijnset of een leuke mok of koffie beker. Of voor de echte keukenprinsen en prinsessen, is een leuk bedrukt schort of een handdoek met logo ook een leuk cadeau. Geef wel iets voor in huis wat voor iedereen bruikbaar is. 

Gezelschapsspel

Iedereen vindt het wel eens leuk om een spelletje te doen. Gewoon ter ontspanning, of als er gestreden moet worden. Het leuke is wel als het in een klein formaat gegeven wordt, want zo kunnen ze het bijvoorbeeld ook meenemen op reis of zelfs naar kantoor voor tussen de pauze. 

Een eetpakket

Als je dan toch een leuk keukenschort met logo heeft gegeven, is een leuk eetpakket ook leuk. Maak bijvoorbeeld een leuk recept en koop daar dan de bijpassende ingrediënten bij. Zo kunnen je werknemers in de vrije tijd lekker genieten van een lekkere maaltijd en ontspannen wanneer ze met hun gezin aan tafel zitten. Je zou ook gewoon losse eet geschenken kunnen geven, denk aan bij feestdagen aan chocolade relatiegeschenken, zoals met sinterklaas bijvoorbeeld een chocoladeletter met logo. Je kan dus ook altijd leuke kleine auto geschenken geven op meerdere momenten per jaar. 

Een klein presentje

Kleine cadeautjes zijn ook altijd leuk, vaak zijn die ook nog het waardevolst, want je kan die cadeautje namelijk overal mee naartoe nemen. Kies bijvoorbeeld voor een pen met logo. Of geef bijvoorbeeld een leuke sleutelhanger, handig ook om altijd op zak te hebben. Maar een keycord of een klein doosje pepermuntjes komen ook altijd wel van pas.  Dus of het nou iets voor in huis is, een leuke gezelschapsspel, een leuk eetpakket is, met bijvoorbeeld een leuk receptendoos of iets kleiners in de zin van chocolade relatiegeschenken als met sinterklaas een chocoladeletter met logo of een klein presentje. Met al deze leuke dingen kan jij jouw werkgevers, relaties of dergelijk iets leuks schenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shop