Taarten
Je leest nu

Bak deze winter mee met Meesterpatissier Rudolph van Veen

0
Blog

Bak deze winter mee met Meesterpatissier Rudolph van Veen

Feestelijke nagerechten met smakelijke roomlikeuren

Met het ingaan van de wintertijd trekt Nederland massaal de gordijnen eerder dicht en worden huizen voorzien van sfeervolle gezelligheid. Langzaam bereiden we ons voor op de decembermaand en verheugen we ons op urenlange natafelsessies met vrienden en familie. Een zoet en smakelijk nagerecht mag bij een uitgebreid diner niet ontbreken. Meesterpatissier Rudolph van Veen ontwikkelde speciaal voor aankomende feestdagen drie onweerstaanbare nagerechten met de roomlikeuren van Warninks.

rudolph-x-warninks-cheesecakeItaliaanse zuccotto, cheesecake of broodpuddinkjes

Televisiekok Rudolph heeft samen met Warninks drie smakelijke nagerechten ontwikkeld die je in een handomdraai op tafel zet. Kies voor een traditionele Italiaanse zuccotto met chocolade likeur, een romige cheesecake met amandellikeur of lieflijke broodpuddinkjes met een witte chocolade likeur. De drie recepten van Meesterkok Rudolph zijn gebundeld in een receptenboekje. Deze is gratis verkrijgbaar bij de aanschaf van een fles Warninks roomlikeur. De drie verschillende smaken zijn ideaal te gebruiken als dessertlikeur maar ook in combinatie met koffie een smakelijke verwennerij.

Meesterpatissier en Meesterkok

Rudolph van Veen is de enige kok in Nederland die zowel de titel Meesterpatissier als Meesterkok op zijn naam heeft staan. Hij weet als geen ander hoe je roomlikeuren op een subtiele manier kunt verwerken in gerechten. De Warninks roomlikeuren zijn de perfecte mix van de verste room, de allerlekkerste chocolade en een zachte toon van framboos of amandel. Rudolph vertelt: “Het zacht zoete karakter van deze drank maken de roomlikeuren van Warninks tot de ideale dessertlikeur. Serveer het koel, door je koffie of net zoals ik dat doe in een toetje ter afsluiting van een heerlijk diner.” De roomlikeuren zijn verkrijgbaar in drie smaken: Choco Divine, Almond Dream en White Choco Delight en vind je in de schappen van Albert Heijn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *