Taarten
Je leest nu

De perfecte traktatie voor Pasen 

0
Blog

De perfecte traktatie voor Pasen 

Voor velen lijkt het onwerkelijk, maar april nadert alweer. Dit betekent dat de paasdagen ook weer in de buurt komen. Hier en daar zien we de paaseitjes alweer voorbijkomen in de schappen van de supermarkt en het blijft moeilijk om die te laten liggen. Welke traktaties haal jij in huis voor Pasen? In deze blog lees je alles over de perfecte hapjes voor Pasen. 

Eieren zoeken 

Ga jij deze Pasen ook weer opzoek naar eieren? Dan wil je natuurlijk wel eieren verzamelen die ook nog eens lekker smaken. Tegenwoordig heb je paaschocolade in allerlei verschillende smaken. Je kunt het je zo gek nog niet bedenken, van likeuren tot mixen van chocolade en nootjes. Wees origineel en probeer deze paasdagen eens paaseieren te kopen in een originele smaak om jezelf en je bezoek te verrassen. 

Traktaties voor Pasen 

Als jij zin hebt om je uit te leven in de keuken kun je verschillende traktaties voor Pasen in elkaar zetten. Maak bijvoorbeeld gevulde eitjes met verschillende kleuren vulling zodat het een leuk kleurrijk geheel wordt. Natuurlijk blijft het ook altijd leuk om eieren te koken die je vervolgens leuk kunt beschilderen aan de buitenkant. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt om jouw paasdagen gezellig te maken.  

Paasontbijt of paasbrunch 

In veel families wordt Pasen gevierd met een ontbijt, brunch of lunch. Een moment om even met zijn allen samen te komen en gezellig te genieten van allerlei lekkernijen. Je kunt een normaal ontbijt bijvoorbeeld aanvullen met speciale paas cupcakes of een heerlijk zelfgemaakt paasbrood bakken. Daarnaast zijn er overal weer verschillende paasgeschenken te vinden, maar smaakt het natuurlijk wel extra lekker als je er zelf voor in de keuken hebt gestaan. Zo maak je een normaal ontbijt toch net iets specialer met heel weinig moeite.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *