Taarten
Je leest nu

Ga een dag naar Khao Sok National Park voor een leuke dag

0
Khao Sok National Park
Blog

Ga een dag naar Khao Sok National Park voor een leuke dag

Tijdens je zomervakantie wil je graag wat van de wereld zien. Je besluit daarom om online te gaan zoeken naar een mooie vakantiebestemming. Je kunt namelijk tegenwoordig er gemakkelijk een vliegtuig naar de andere kant van de wereld pakken. Zo kun je binnen een dag al aan de andere kant van de wereld zijn. Dit is ideaal als jij er van houdt om ver weg op vakantie te gaan. Een mooie vakantiebestemming voor in de zomervakantie is Thailand. Dit is namelijk een land dat erg veel natuur en stranden heeft. Tevens kun jij er het Khao Sok National Park bezoeken. Dit is een heel erg groot oerwoud wat in het zuidwesten van Thailand ligt. Hier vind je heel erg veel verschillende soorten dieren. Van vogels tot beren en van apen tot pythons. Als je dus van natuur en dieren houdt is dit een hele leuke vakantiebestemming.

Overnachten in het park

Je kunt in het Khao Sok National Park ook een overnachting boeken. Zo kun jij dus ook in de avond van de natuur en de rust van het park genieten. In de avond zijn er namelijk een heel stuk minder toeristen dan overdag. Hierdoor kom je in de avond echt tot rust in dit mooie stukje Thailand. Als je hier een overnachting boekt, hoef je ook niet in de avond te reizen. Dit kan heel erg prettig zijn als je er niet van houdt om laat bij je hotel aan te komen. 

Khao Sok National Park

Mooie wandelingen

In het Khao Sok National Park kun je verschillende activiteiten ondernemen. Zo kun je er voor kiezen om onder begeleiding van een gids naar het Cheow Lan Lake te wandelen. Dit is een heel erg mooi meer dat is omringd door hele grote krijtrotsen. Na een lange wandeling kun je heerlijk zwemmen in het water van dit meer. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shop