Taarten
Je leest nu

Mosselen eten Amsterdam

0
Mosselen
Blog

Mosselen eten Amsterdam

In Amsterdam zijn er veel tentjes waar je kan eten. Zo kan je ook heerlijk mosselen eten Amsterdam gezellig aan de gracht op een terrasje met je vrienden. Veel van die mosselen worden ook hier zelf in de Noordzee gevangen. Voor de echte kenner is dit leuk om te weten. Ook zou hij of zij het terug herkennen in de smaak. Zo zijn er veel verschillende soorten mosselen. Het leuke in Amsterdam is dat je naar mensen kan kijken terwijl je op een terrasje zit. Toeristen die langs lopen, studenten die voor het eerst in de stad zijn of mensen die druk bezig zijn met hun werk  die snel voorbij lopen. Je ziet het allemaal in Amsterdam terwijl je heerlijk met je vriend of vriendin aan het geniet bent van de heerlijk goed geserveerde mosselen. 

Mosselen op een romantische manier

Ook worden het eten van mosselen best romantisch gevonden door veel mensen. Dit komt omdat je het niet altijd eet. Meestal is dit dus ook wanneer je gaat uiteten met je vriend of vriendin. Een lekker etentje bij een restaurant wordt vaak als romantisch beschouwd, toch kan een romantisch etentje ook thuis. Je hoeft niet altijd veel kwijt te zijn voor een lekker romantisch avondje eten. Je hoeft niet groot uit te pakken, het kost vaak veel geld. Je kan ook een avondje thuis dineren. Een romantisch etentje thuis kan ook heel leuk zijn. Het enige wat je moet doen om het romantisch te maken is een tafel met twee stoelen klaar zetten met wat kaarsjes en wat rozenblaadjes. Buiten om het goedkoper is dan buiten de deur eten is het ook nog vaak romantischer dan dat je buiten de deur gaat eten. De ander zou het meer waarderen omdat je hem of haar heb verrast en stevig heb uitgepakt. Ook zit je alleen aan de tafel zonder andere mensen om je heen. Het enige waar de chef zich nog druk om hoeft te maken is dat het eten goed bereid op tafel komt te staan. 

Ook hoef het helemaal niet duur te zijn.  Iedereen heeft ook een ander budget om ergens anders te eten. Het hoeft namelijk niet allemaal heel duur te zijn om buiten de deur te eten. Je zou gewoon makkelijk ergens kunnen eten waar het eten minder duur is. Bijvoorbeeld bij een pizzeria. Tegenwoordig eten best veel mensen daar. Dat komt omdat je niet de hele avond kwijt bent aan een etentje. Er zijn veel leuke plekken waar je dus kan dineren voor allemaal verschillende eetgelegenheden je moet er alleen voor zorgen dat je weet dat je niet boven je budget gaat zitten. Mocht je bijvoorbeeld de rekening willen splitsen moet het ook voor je date of je vrienden te betalen zijn.

Auteur

Part time schrijver / part time business consultant, ik schrijf over alles wat ik leuk vind daar het meeste zakelijk gerelateerd is. Veelal vanuit eigen ervaring maar ook vanuit wat ik on-line tegen kom en mij goede informatie lijkt om verder uit te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *