Taarten
Je leest nu

Eenvoudig online taart bestellen en laten bezorgen aan huis

0
Blog

Eenvoudig online taart bestellen en laten bezorgen aan huis

Bestellen van taarten kan heel eenvoudig in winkels, telefonisch en via het internet. Via taartenaanhuis.nl vindt u een uitgebreid overzicht van de meeste producten en verschillende bakkerijen & patisserieën. Maak uw keuze en vul ‘uw winkelwagen’ met heerlijk gebak. U ziet altijd wat u heeft besteld en wat de totaalkosten zijn. Door op bevestigen te klikken activeert u uw bestelling. Veilig en zeker: u kunt per iDeal of via een factuur betalen. Als u uw bestelling wilt ophalen in één van de winkels, dan kunt u natuurlijk ook contant betalen of pinnen. Wilt u uw bestelling op een specifieke datum ontvangen? Rekening houdend met de levertijd van de artikelen, kunt u nu alvast de taart voor uw bruiloft, het gebak voor uw verjaardag (zoals een fototaart) en zelfs de oliebollen voor Oud en Nieuw vooruit bestellen. In deze blog behandelen we enkele populaire producten die online kunnen worden gekocht. 

Taarten

Onze taarten worden iedere dag vers gemaakt. In onze winkels hebt u altijd een ruime keuze. Op de website showen wij u een selectie van o.a.: verjaardagstaarten, kindertaarten, fototaarten, bedrijfs- en logotaarten. Bent u op zoek naar iets speciaals? Of wilt u taarten voor een groot aantal personen? Dan kan er in overleg vaak heel veel gebakken worden. 

Gebak

Zo veel mensen, zo veel wensen en smaken. Bij de online bakkerij kunt u kiezen uit ca. 40 soorten gebak, met of zonder toevoeging van alcohol. Maak uw keuze uit diverse soorten slagroom- en crème gebak of een overheerlijk punt-gebak. Daarnaast leveren ze een selectie kleingebak. Heeft u speciale wensen of wilt u bepaalde soorten gesorteerd gebak? Bijvoorbeeld met een foto of bedrijfslogo? Dan kunt contact opnemen met de klantenservice.

Bruidstaart
Al jaren een succes. De traditionele chipolata bruidstaart. Afgewerkt met traditioneel moderne versieringen of versieringen naar eigen idee. Vanaf twee etages. Geschikt voor circa 25 personen. Leverbaar tot acht etages voor circa 110 personen. De prijs is afhankelijk van het aantal etages en de bezorging. Taarten bezorgen op locatie kan voor een kleine meerprijs al gerealiseerd worden. 

Verjaardagstaart
Stijlvolle ronde chipolata verjaardagstaart in frisse lentekleuren. Versierd met handgemaakte marsepeinen rozen. rozenblaadjes en klassieke versieringen. Ideaal om in etages te presenteren. Vanaf 2 etages. Geschikt voor circa 15 personen of meer. Je kunt voor de jarige natuur een foto van marsepein toevoegen. Zo’n fototaart valt doorgaans goed in de smaak en maakt het allemaal extra feestelijk.

Geboorte/kinderen

Een bijzondere gebeurtenis moet worden gevierd met lekkers van de bakker. Ze maken geboorte en kindertaarten met bijvoorbeeld een foto van uw kind. Of wat dacht u van onze zeer ruime keuze kinder- thema-taarten? Van Barbie en Disney tot Prinsessen taarten en Voetbal. Stuk voor stuk erg lekker en de grootste verrassing dat u uw kind kunt geven. 

High Tea

Wilt u vrienden en kennissen uitnodigen voor een High Tea (of Afternoon Tea)? De online taarten leverancier levert u al het zoete en hartige lekkers wat daarbij hoort: roomboterkoeken, petit fours, luxe gebakjes, fruittaartjes, chocolade en zelfgemaakte ijs behoren tot de mogelijkheden. Vertel uw wensen en het aantal personen en wij stellen samen met u een bijzonder pakket samen van verschillende soorten gebakjes. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *