Taarten
Je leest nu

Leukste verjaardagsfeestjes voor kinderen

0
Blog

Leukste verjaardagsfeestjes voor kinderen

Voor velen kinderen is jarig zijn iets spannends waar zij soms wel wekenlang naar uit kijken. Trakteren op school, krijgen van cadeautjes en vaak ook nog een kinderfeestje. Voor ouders levert dit juist veel spanning op. Welk speelgoed geef je cadeau en wat zijn leuke activiteiten om deze speciale dag te vieren? Nodig je de hele klas uit of beperk je je tot een clubje vrienden? En wat voor traktatie is leuk om te geven? Om je een beetje op weg te helpen vind je hier leuke verjaardag activiteiten voor je jarige kind.

Cakejes versieren

Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart. Een mooie taart kan je bestellen of zelf maken. Maar de kinderen zelf aan de slag laten gaan is ook een heel leuk idee voor een kinderfeestje. Bak vooraf simpele cakejes of brownies en haal van alles in huis om deze te versieren. Glazuur, glitterballetjes en confetti, zolang het maar eetbaar is, kan het gebruikt worden om cake mee te versieren. Om de rommel beperkt te houden, kan je de tafel afdekken met een simpel tafelkleedje of door gebruik te maken van aluminium folie. En na het versieren is het natuurlijk tijd om de kaarsjes aan te steken en te smikkelen!

Fotoshoot

Voor kinderen die graag in de schijnwerpers staan is een fotoshoot feestje een hele leuke activiteit. Veel studio’s bieden speciale fotoshoots voor dit soort feestjes aan. De kinderen krijgen dan de mogelijkheid om zelf kleren en attributen uit te zoeken waarmee zij op de foto kunnen. Zo kan iedereen eens aanvoelen hoe het is om model voor een dag te zijn!

Speelhal

Vooral voor jonge kinderen is dit een waar paradijs. Door heel Nederland zitten speelhallen verspreid waarbij genoeg vermaak is voor een hele dag. Vaak heb je de mogelijkheid om eten en drinken bij te boeken, zodat je hier zelf helemaal geen stress meer over hebt. Vergeet niet om zelf een boekje of iets dergelijks mee te nemen zodat je zelf ook genoeg vermaak hebt.

Spellen spelen

Je kan het ook dichter bij huis zoeken. Er zijn namelijk genoeg bedrijven die zowel binnen- als buitenspeelgoed verhuren voor de leukste feestjes thuis. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan een hele grote twistermat waar alle kinderen tegelijkertijd op kunnen spelen! Of je huurt opblaasbare bumperballen waarmee de kinderen voetbal kunnen spelen, met net wat meer uitdaging dan normaal. Er is keuze genoeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shop