Taarten
Je leest nu

Welke taart kies is voor de gender reveal party?

0
Blog

Welke taart kies is voor de gender reveal party?

Je hebt ontzettend veel manieren om het geslacht van jullie kindje bekend te maken. Je kunt het natuurlijk gewoon vragen tijdens de echo, maar een gender reveal party is een andere enorm leuke manier om hierachter te komen. Eén van de populairste manieren om een het geslacht van de baby bekend te maken op een gender reveal feestje is door middel van een taart. In deze taart zit roze of blauwe kleurstof, waardoor je tijdens het doorsnijden van de taart erachter komt of het een jongen of een meisje wordt. Op veel gender reveal webshops kun je deze taarten bestellen. Maar, voordat je de taart besteld moet je eerst over een aantal dingen nadenken.

Formaat

Eén van deze dingen is het formaat van de taart. Wil je dat alle gasten op de gender reveal een stukje taart nemen, of is het puur om de taart aan te snijden en de roze of blauwe kleur te zien? In de meeste webshops is het mogelijk het formaat te kiezen van de taart. In veel gevallen is dit tot 10 personen of tussen de 10 en 20 personen.

Vulling

Natuurlijk is ook de vulling erg belangrijk, want de taart moet ook lekker smaken. Je kunt de taart zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Het is in veel gevallen mogelijk bij de webshop aan te geven welke vulling jullie willen. Voorbeelden van smaken zijn bijvoorbeeld aardbei, karamel, slagroom of boter crème. Uiteraard wordt de smaak vermengt met de kleurstof, zodat de smaak van de taart hetzelfde blijft ongeacht de kleur die erin gaat.

Taarttopper

Hoe leuk is het om de taart compleet te maken met een taarttopper? Er zijn verschillende gender reveal taarttoppers die je kunt gebruiken op de taart. Zo heb je bijvoorbeeld taarttoppers met “oh baby” of taarttoppers met “he of she”. De taart is op zichzelf natuurlijk al ontzettend leuk, maar met een taarttopper erop is de gender reveal decoratie helemaal compleet en een echte eyecatcher op jullie gender reveal feestje. Laat je vrienden en familie genieten van deze heerlijke taart! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shop