Taarten
Je leest nu

Wanneer en hoe kies je de catering voor een bruiloft of bedrijfsfeest?

0
Bruiloft catering
Blog

Wanneer en hoe kies je de catering voor een bruiloft of bedrijfsfeest?

Als je je bruiloft nog moet plannen, dan is het van belang dat je goed plant en goed voorbereid voor die grootse dag. Zodat op de dag zelf, alles is zoals het zou moeten zijn. En dat je tijdens je bruiloft een stapje terug kunt doen zodat je ontspannen zult weten te genieten van dé dag.

Wanneer begin je met het plannen van de catering?

Het advies is om zo vroeg mogelijk in het planningsproces te gaan nadenken over de catering voor een bruiloft of bedrijfsfeest. Locaties en cateraars gaan vaak hand in hand omdat een locatie meestal een voorkeurslijst heeft van leveranciers met wie ze eerder hebben samengewerkt. En, als je een bruiloft in een feesttent plant, moet de cateraar het volgende op je lijst zijn, zodra je je feesttent hebt geregeld. Uiteindelijk, hoe eerder je in staat bent om contact op te nemen met een cateraar, hoe eerder ze in staat zijn om de beschikbaarheid te controleren en je een indicatie van de kosten te geven. Wat je dan zal helpen bij het berekenen van je totale budget voor de bruiloft of bedrijfsfeest.

Tips voor het kiezen van een goede cateraar

Neem vooral de tijd, doe je onderzoek en bekijk een paar websites en social media feeds als startpunt. Dit zou je een goed idee moeten geven of een cateraar een authentieke service biedt die bij jou en je stijl past. Bekijk ook de reviews om een goed inzicht te krijgen in wat een cateraar kan leveren.

De volgende stap is het plannen van een afspraak. Werken met een team van ijverige en gepassioneerde mensen zal hét verschil maken. Het is belangrijk dat je een band voelt en dat je cateraar begrijpt wat je probeert te bereiken.

En tot slot, het spreekt bijna voor zich, maar proef het eten! Dit is, zonder enige twijfel, de grootste test om te beslissen of het eten op je bruiloft of bedrijfsfeest net zo geweldig zal zijn als je hoopt

Reputatie is van uiterst belang. Kies daarom een cateraar met een bewezen staat van dienst op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Praat met familie en vrienden. Mond-tot-mondreclame is nog steeds een van de beste vormen van aanbeveling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *